Post by membtecahugpa on Feb 11, 2022 7:24:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moto Rider GO: Highway Traffic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moto Rider GO: Highway Traffic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе жетоне ▞▞▞
▞▞▞ Moto Rider GO: Highway Traffic 2022 version ▞▞▞
сортирај ово је тако невероватно
Car Parking Multiplayer Simulatsioonmängud dvig
помало досадно све време иста ствар изнова и изнова
Немозе Да се инсталира ! 3 пута се преузимање ! УЗАС !
Само губљење времена, немојте преузимати ову апликацију са интернет везом
Ова игра је веома лепа игра. Такође играм ово на рачунару и на рачунару има исту игру, али волим да је играм на свом рачунару и мобилном телефону. То је најбоља бициклистичка игра коју сам икада играо.
Супер игрица инсталирајте је све брзооо
Превише лако, игра је досадна. У најбољем случају је у реду за расипника времена у тоалету. Победио сам сваки ниво без плаћања правог новца, иако је врло јасно да је игра дизајнирана да вам однесе сваки цент (40 долара месечно "вип" претплата заиста 1,50 долара за један бесмислени додатни живот??). Лажни режим за више играча, трчите се са ботовима. Лоша графика, "снимци екрана" овде су лажни. Досадна нежељена пошта са обавештењима.
Моји снови да будем Ултимате ридер се практично остварују кроз ову игру😎.. Био бих веома срећан да Мото Ридер ГО има све врсте супер/хипер спортских мотоцикала како би играч могао да осети стварног возача/тркача😇, надам се новом ажурирању имаћу да бицикл свих мојих снова буде овде у овој игри што је пре могуће🤓
најбоља графика коју сам икада видео као ова игра. Победио сам и то показује да сам изгубио😤😠
Овој игри је потребно више графике..
Игра на слици делује ок.Мада су команде толико нереалне да је то невероватно.Да може дао би 0
ОВА ИГРА ЈЕ ЗАПАДНО ОД ВРЕМЕНА ПА ЗНАТЕ ДА ПРЕУЗМИТЕ ОВАЈ ААП
То је прилично добра игра само не најбоља игра која прати ову формулу.Све у свему, моје једине две замерке су да су огледала на три бицикла која сам до сада испробала веома полигонална и да ме игра стално подсећа да се пријавим за недељну претплату и да купујем друге ствари. Разумем да треба да зарадите новац, али немојте гњавити људе око тога.
Огласи огласи огласи
Једна од најгорих игара икада. Никада раније нисам играо ову врсту лоше игре.👎👎👎
Досадна игра пуна реклама од 30 секунди без разлога је мрзим, али је добра за малишане
стварно лоша графика и уопште нема анимације.....очекивало се више гледајући фотографије....
Не знам да ли је то само мој телефон, али за мене је супер заостао. Помало досадно трчање у аутомобиле у које се утикам.
Одлицна игра
Ово је добра игра, али молим вас не покушавајте игру јер је након ажурирања ово најгора игра
Фуј!
Игрица је срање поставе вам аута да не мозес да продјес ову игрицу инсталирајте само ако зелите да се убијете игрица је једно велико НЕ!!!!! Ја вам не препоруцујем.
Губљење времена..стварно..преузето пре само неколико минута..веома лоша графика..заиста много горе..треба да се развија више..увек заостаје
Дугме треба да буде на сваком крају, али игра је добра и волим је 😍 😍😍 Па преузми је 😎😎😋
Графика је одлична, али управљање бициклом је најгоре. Траффиц Раидер је много бољи од овога.
Беаст гаме авер.
Потпуна грешка и велико кашњење
СУПЕР
Ок је 🥉
Није добра игра јер увек умиреш и увек умиреш брже
За многе огласе, руши се веома лако. Деинсталираћу га.
Толико додатака ако не плаћају
Moto Rider GO: Highway Traffic Jeux de courses wfg
Ова игра је тако интересантна, али његов бицикл је тако успављујући бицикл ке вајаха се ова игра је лоша
Ужасно... Управо сам скинуо игру... Натерао ме да повратим. Нико се није пријавио за "Срању игру". До много тресе. Лоше руковање лошим бициклима. Дугме за точкић у почетку не ради.
Ова игра је веома лепа и много уживам у овој игри. Али у овој игри мали проблем. ово је споро.
Не знам шта се десило са мојом претходном рецензијом, али игра је грешка, руши се и изгубићете награде. До нивоа 10 потпуно нестаје. Не можете да га прођете јер вас стално региструје у фаталном судару на истом месту сваки пут када покушате.
потребно је мало повући контроле
Добра игра, али требало би да додате различите режиме камере
Ехг
Moto Rider GO: Highway Traffic பந்தயம் pez
То је брзи убица времена осим што је у реду.
Moto Rider GO: Highway Traffic Racen lcd
једноставна игра, забавна, али виси када се вози великом брзином
Лепа игра ми се свидела јер волим ову врсту видео игара од почетка, коштала ме је јер не могу да разумем њену графику, али је веома добра игра
Провео 2 солидна дана тркајући се и штедећи новац за најбољи бицикл који је игра имала. Победите 60 нивоа и сада се игра неће учитати. Покреће се до екрана за учитавање, али не иде даље... фигуре
Пао сам да возим бицк
Ауто је да успори