Post by membtecahugpa on Feb 11, 2022 7:00:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit Master 3D Bıçaklı Suikast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit Master 3D Bıçaklı Suikast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler hepsini arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Hit Master 3D Bıçaklı Suikast 2022 version ▞▞▞
Hit Master 3D Bıçaklı Suikast - Google Play'de Uygulamalar
Bu iyi bir oyun, neredeyse hiç reklam yok ama internetinizi kapatan hiçbir reklam istemiyorsanız bazı btw
Abi iğrenç mi küçük küçük çocuklardan bu oyunu oynamaktan sonra küçük özenip benzer şeylerden olabilir🙄👎🏻👎🏻👎🏻🙄🙄😕
Bu oyun, bu oyunun amacınızı geliştirmenize yardımcı olması için çok deneyimdir. bu yüzden bu oyunu seviyorum
Oyunda çok fazla reklam var 🎮🎮🎮
Su parkı slayt acele 3d oyunlar Mod Apk [Sınırsız para][Kilitli] Hit Master 3D: Bıçaklı Suikast - Google Play'de Uygulamalar
Güzel ve çokyyyyy güzel oyun.Her bölümden sonra reklam olduğu için 4 yıldız veriyorum.
Retro Garage - Car Mechanic Simulasi tbtf
Bazı beyinlerden eksikleri gelmiş demiş ki "Ekmek atmak unuttır" kardeşim ekmek unutmak adama bıçak atmak unutur mu??? Okulda çalışmak!!
Bir seviyeyi bitirdiğimde çok fazla reklam her seferinde bir reklam geliyor ve seviyeler aynı Ama eğlenceli
Harika iki eksiği var biri bossfight ve yeni haritalar gelmeli
BU OYUN ÇOK MUKEMMEL BÖLÜMLERİ GEÇİNCE DAHA HEYECANLI OLUYOR
Bu oyun güzel ama çok reklamı var TEŞEKKÜRLER
Güzel oyun ama eğer hırsızların daha hızlı gitmesini sağlayabilirsen ve orada özel alanda ateş etmek gerçekten komik mi?
oyun. Çok güzel olmuş ama ben yinede çok güzel olmuş ellerine sağlık güzel olmuş
Oynanan üç seviye iyiydi ama onu korkunç yapan şey reklamlar. Bir seviye reklamı bitirin, ikinci seviye AD'yi, üçüncü seviye başka bir AD'yi bitirin. Kurulu tutmaya değmez.
Komik ama rehineyi öldürdükten sonra 3/2 dakika bekliyorum
Güzel oyun ama çok fazla ekliyor oyuna gireceğim bir ekleme yok lütfen ama bu oyunu beğendim
Çok güzel bir oyun ama çok kolay ve çok fazla reklam var
Harika bir konsept ama çok kolay ve çok tekrarlayan. Oyun ilerledikçe zorlaşmıyor, 100 leveli geçtim ve zorlukta en ufak bir artış bile görmedim. Ayrıca birçok reklam için waaaaaay var. Her seviyeden sonra koşuyorlar, benim bir seviyeyi tamamlamamdan daha uzun süre koşuyorlar. Komik olur.
Hit Master 3D - Knife Assassin Toiminta rclr
“Hit Master 3D v1.7.5 Mod Oyunindir.club.apk” uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumu yapın. İndirme Linkleri.
Bu oyun çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Abi oyun çok güzel olmuş ellerine sağlık yapan kişinin çok az türü bir eksik var bıçak yanı oyun bir eksiği var onun düzeltirse yapan oyuncum çok güzel olmuş ellerine sağlıkta düzeltirse yapan oyuncum çok güzel olmuş ellerine uygulayanmin boyutu de tavsiye ederim yani yükleme ve çekici
Çok kötü çocuk oyunu İNDİRMEY
Çok fazla reklam var, her seviyeden sonra bir reklam var. Reklam izleyerek silah edinmeye çalıştığınızda oyun reklam yok diyor ama belli bir bölümü oynadıktan sonra reklam izlemek zorunda kalıyorsunuz.
Bu oyunu beğendim eğlenceli ve zevkli reklamları sevmiyorsanız reklamlardan kurtulan uçak modunu açın
Eğlenceli bir zaman kaybı oyunu, aynı tahtaları tekrar tekrar tekrarlamaktan hızlı bir şekilde sıkıcı hale geliyor
Tamam oyun baya iyi ama küfredicrm yeter aryık kaç yorumda gördüm hatta o bölümü görüncr sildim neden biliyomusunuz ekmek yarışıyor tamam durumdak ekmek ne ya islamda ekmek fıtlstmak oynamak falan unutmatır siz düpe düz dalga geçiyosunuz yeter artık ama iyiemk kaldırılırsa daha fazla olur olur
Oyun sıkıcı, 30 ya da daha fazla seviyeden geçti ve tahtaya çıkıp kasıtlı olarak sivilleri vurmak dışında başarısız olacağınız seviyeler yok. Düşmanlar üzerinize o kadar yavaş yürüyor ki, onları öldürmeden önce size ulaşmaları temelde imkansız, ayrıca oyuna oyunda bir yıldız verirseniz, dürüstçe yayınlamak yerine yorumunuzu çöpe atıyor, bu yüzden uygulamaya neden gelmek zorundayım? Bunu göndermek için mağaza.
Hit Master 3D - Knife Assassin پرتحرک cmw
Sansüre Karşı TOR ve Orbot Rehberi >> Twıtter ve Facebook ...
bu şimdiye kadar gördüğüm en doğru ve hızlı oyun
Yatırım gerektirmeyen harika bir zaman kaybı. Tekrarlayan seviyeler çok ilgi çekici değil. 20 dakika sonra hiçbir zorluk yaşamadan sadece hareketlerden geçiyorsunuz.
Bu oyunu seviyorum ama ne zaman bir şeyi bitirsem bir reklam geliyor Reklamları gerçekten sevmiyorum bu yüzden lütfen bunu düzeltin ve size 5 yıldız vereceğim 😁✨
Ekmek atmak ne yaaa günah yani Kur'an'ı Kerîm më çok kötü
Aynı seviyeler olduğu için daha farklı seviyeler ve zorluk ekleyin
Sikici
Hit Master 3D - Knife Assassin Toiminta ofwa
命中大師 3D:飛刀刺客 動作 exog
Eğlenceli slot da oynamak. Oynadıkça daha da zorlaşın! Daha fazla çöp adam oyunu arıyorsanız, oynayın ve keyfini çıkarın!
हिट मास्टर 3डी: चाकू हत्यारा कार्रवाई shfj
Gerçekten eğlenceli ama tekrar tekrar aynı haritalar ama aynı zamanda gerçekten silah
Hit Master 3D: Bıçaklı Suikast apk (v1.5.1), Hit Master 3D: Bıçaklı Suikast oyunu ile gangsterlere karşı mücadele edin.
हिट मास्टर 3डी: चाकू हत्यारा कार्रवाई shfj
Oyunda çok şiddet var sakın indirmeyin.
Gelmiş geçmiş en sıkıcı oyunlardan biri! Her seviyeden sonra 30 saniyelik bir reklam alın. Seviye başına sadece 15 saniye sürer ve hepsi aynı! Bunu kim geliştirdiyse beyin ölümü gerçekleşmiş olmalı!
Ve eğlenceli bir oyun 🎮 oynamak da. ▶️
Bence gerçekten iyi bir oyun ama reklamlar çok sinir bozucu o kadar güzel bir oyun ki çevrimdışı oynamanızı tavsiye ederim!
İyi oyun ama çok kolay lol 245'te ve bir kez ölmedim
Drone'lara karşı özel silahları kullanmak güzel olurdu.
Biraz monoton bir gerçek, ancak yine de benim kişisel görüşüme göre oldukça eğlenceli ve harika bir zaman öldürücü.
Tek kelime müq (Üstte kalması Için rastgele) DHİEJSJSJSJDGD7SJSBGDHSHSVDHDİJSBSGSUJSGSGSUSHGSGSUSJSVDSJJSHSGSUKEJSHHSHWJJSHSHHSJSJSJJSJSHHSGSHE SHHDHD SJJSHSGSYHSBSVVSHSJJSBSGSGHSJSBHSGSHSHHSJSJSJBSBSGEHHSBSBUSJSGSTUSUSJHSGEHSJSJHSGSGGDHDHGDGSJSJJDHDGSHSJHDHEHSHJSHRHRHEHEHRGGHDHDJDHEGDGHDGDHDGDJHSGSGSHDHGDGDGDHDGDGGDGDGDGDGSGDGGDGDHSJSSJSHJSHSHHSHSHDHGDGSHSHHSJSJSJSJHDHDHSHHSHDHDHSHGSGSJDJHDGSHDJHDHS
Küçücük kötü örnek oluyorsunuz puuu
cok sacma bir oyun indirmeyin derim