Post by membtecahugpa on Feb 11, 2022 6:56:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ activați trucurile ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
Îmi place acest joc 😍😍foarte foarte mult și îmi place acest joc de supermarket cred că niciodată în lume. Foarte super de jucat. Un alt joc de supermarket nu ca acesta, un alt tip nu este bun, nu îmi place. Acest joc are 150 de niveluri. Sunt mulțumit că am jucat acest joc. 😍😍❤❤❤️ Foarte interesat să joci acest joc
Idem jocului de pc. Relaxant
O.K
Jocul meu preferat, dar problema este lipsită de bijuterie, te rog fă ceva și dă-ne mai multe pietre prețioase. Și, de asemenea, îmi vine să joc la același nivel mult timp. M-am plictisit usor. Sper că vei rezolva asta.😊 Mulțumesc.
În timp ce jocul de la supermarket în sine este distractiv, petreci peste jumătate din gameplay-uri sau nu poți progresa. Este un joc cu adevărat dus.
Îmi place acest joc, dar trebuie să mergem la un nivel de îmbunătățire decât doar vom obține pietre prețioase
Când actualizați lucruri precum televizorul, la nivelul următor trebuie să actualizați totul din nou. De asemenea, pietrele sunt greu de găsit. Mă gândeam că atunci când actualizați un lucru, puteți utiliza sau este aplicabil la nivelul următor.
Este un joc distractiv, dar, din păcate, progresia nu este. Am petrecut 40.000 de aur și 10 minute din timpul meu pe sloturi pentru a obține 0 cristale, moment în care mi-am pierdut interesul. Dacă ar putea simplifica acest lucru într-un fel, ar fi mult mai plăcut, dar acest lucru nu este plăcut și nu ar trebui să fie într-un joc în care oamenii merg să se relaxeze.
Supermarket Mania 旅程 策略 beeg
Gestionarea distractivă a timpului de jucat din când în când, dar mie mi se pare un pic prea greoi și repetitiv pentru a juca zilnic. Recomand cel puțin o dimensiune de tabletă pentru orice joc mobil de gestionare a timpului, deoarece atingerea poate fi inutilă și vă poate distruge scorurile, făcând jocul mai greu decât multe alte genuri de joc.
💖
Este imposibil să obții diamante. Trebuie să joci prea multe niveluri pentru a obține steaua de aur. Acest lucru ar trebui schimbat. Cazinoul nu câștigi niciodată un diamant. Ar trebui oferite mai multe opțiuni pentru a obține diamante. Când este în acțiune, ar trebui să existe o opțiune de a anula sarcina. In afara de asta i-as da 5 stele dar pana atunci ii dau 3
Trebuie doar să fi atent și rapid. Super frumos.
acest joc este foarte distractiv, nu atât de dificil, dar foarte plăcut. Există un singur lucru, jocul se iese ori de câte ori deschid sau pun un alt nivel după ce termin nivelul anterior
Super
super4r
Jocul a fost distractiv la început până când am ajuns la nivelul 17 și nu există un upgrade pentru fiecare nivel, e ca și cum ai juca nivelul unu din nou și din nou, iar apoi doamna de la băcănie rămâne fără energie pentru a fi ușor și rapid și apoi trebuie să plătești pentru diamante în loc să le salvezi pentru un upgrade și sincer, grafica suge peisajul arată deprimat!!!
Poate ne permiteti si noua astora care am terminat jocul,si nu ne a mai ramas altceva de facut decat sa mai jucam la cazin,in asteptare unele noi niveluri,sa castigam cristale.Ma joc de o saptamana,cate o ora pe zi si degeaba. ,nici macar un cristal.Pacat de joc,ca era dragut.
Imi place jocul asta. Singurul dezavantaj este că, la un anumit nivel, numărul de diamante necesare este prea mare și, de asemenea, de ce trebuie să cumpăr lucruri precum gardă la fiecare nivel nou. Este foarte frustrant. Dacă este posibil, schimbă asta. În rest, jocul e al naibii de bun. Mai ales grafica.
Acesta este cel mai distractiv joc pe care l-am jucat vreodată din cauza graficii, animației și muzicii. Îmi face acest joc mai interesant și mai distractiv de jucat.
Dacă vă plac jocurile în care trebuie să cheltuiți bani pe pachete cu prețuri prea mari, cu foarte puține, pentru a avansa la niveluri. Acesta este jocul pentru tine. Am cheltuit 500.000 de monede de aur în jackpot și am primit 10 diamante lol. Escrocherul ți-ar da negativ 5 dacă aș putea. Va șterge acest joc și asigurați-vă că eviți acest dev
Jogo de Dança: Balé x Hip Hop Casual bqgf
captivant, uimitor, aș vrea să nu fie atât de scump pentru o cantitate mică de diamante. in afara de asta imi place acest joc!!
Un joc bun, dar nu o grafică bună. O cerere, vă rugăm să dați mai multe diamante când se termină un joc. Mai puțin cantitatea de upgrade.
Mi se pare unic și amuzant acest joc! Total diferit de orice am jucat înainte.
Jocul este frumos, dar nu am dat 5 stele pentru că atunci când am jucat acest joc prima dată în fila mea, nu am reușit să șterg nivelul din cauza multor probleme din joc.
Jocul este cam lent. Procesul de obținere a diamantelor este destul de obositor. Răbdarea rămâne fără să le adună. N când cheltuiți o mulțime de diamante pentru a obține ceva, este frustrant când nu le puteți păstra pentru totdeauna.
Joc frumos, dar problema este bijuteria, este greu să o obținem. Cum putem achiziționa produsele, vă rugăm să o faceți ușor pentru jucător. Mulțumesc
Jocul este bun dar prea lent. Durează foarte mult timp pentru a finaliza fiecare nivel. Clienții vin prea încet, ceea ce face să fie foarte plictisitor să aștepte. Și trebuie să jucăm fiecare nivel de 5 ori pentru a obține medalia de aur și pietre prețioase. Este foarte frustrant să luăm în considerare timpul de joc pentru fiecare rundă
Îmi place enorm, merita jucat
Plictisitor și lent. nu recomand. De asemenea, grafica e nasol.
joc distractiv, dar este nevoie de atât de multe diamante pentru a face upgrade la ceea ce ai nevoie și abia obții doar din joc. Cred că încă o oră de joc aș putea să o dezinstalez. Simt că nu voi putea trece de nivel în curând fără să plătesc diamantele pentru a face upgrade și am jucat doar 45 de minute. voi actualiza dacă se schimbă. altfel sterg.
Îmi place jocul, dar nivelul este imposibil de trecut decât dacă îți poți permite paznicul, ceea ce eu nu pot. De fiecare dată un tâlhar. Intră să fure și pleacă, este luat în calcul pentru numărul de clienți pierduți. Dacă mi se permite doar 4 clienți pierduți și am să intre 5 hoți, pierd nivelul. Nu pierd niciun alt client. Este ridicol și imposibil. Agentul de securitate ar trebui să fie oferit gratuit. Sau foarte ieftin.
E Bun E Bun E Bun
Imi loc
Îmi place acest joc. Este o umplere grozavă de timp. Este distractiv și obțineți o mulțime de monede pentru a vă îmbunătăți magazinul.
Îmi place jocul, cu excepția faptului că trebuie să aduceți înapoi butonul de viteză, care atunci când l-ați apăsat a făcut ca clientul să se miște mai repede. Deci, în afară de asta, îmi place.
Dyt
Ok..joc de plictiseala😊
Dragut
Am avut 5 stele până mi-am dat seama că suma de bani necesară pentru a face upgrade complet și a juca ar putea ajunge literalmente la MII de dolari. Trebuie să fii bogat pentru a juca acest joc. Total nedrept. REDUCEREA COSTULUI UPGRANDĂRII.
😄
Interesant